Rođena sam 1980. god. u Zagrebu. Psihoterapeutkinja sam s europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP). Radim individualnu i grupnu psihoterapiju s odraslima u Zagrebu. Također radim i iskusna sam u online individualnoj terapiji za klijente koji žive van Zagreba i van Hrvatske.

2005. godine diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon rada u psihološkom savjetovalištu, vođenja grupa za osobni rast i razvoj te treninga i coachinga na području razvoja ljudskih potencijala, 2010. god. odlučujem se u potpunosti posvetiti psihoterapijskom radu. 

Nakon završene petogodišnje edukacije iz transakcijske analize u Zagrebu kod Nade Žanko, 2010. godine stječem status specijalizanta transakcijske analize pri UTA-i. 

Nakon toga, 2014. godine završavam petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta Instituta za psihodramu, prema međunarodnom programu koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy) i FEPTO-a (Federation of European Psychodrama Training Organisations) te stječem status psihodramskog psihoterapeuta.

Certificirani sam PEAT procesor i trener Spiritualne tehnologije metode Ž.M. Slavinskog (2017.) te aktivno radim i držim edukacije iz tog područja. 

Kontinuirano se usavršavam i u drugim psihoterapijskim pravcima i tehnikama, osobito vezano za područje rada s tijelom i traumom.

Trenutno sam u edukaciji za tjelesnog psihoterapeuta u školi tjelesne psihoterapije TepSyntesis prema WCBP – EABP – USABP standardima koja kombinira Radix metodu Charles Kelley-a (direktnog učenika Wilhelma Reicha), psihodinamsku dubinsku psihoterapiju i transpersonalnu psihoterapiju.

U edukaciji sam za TSI međunarodni certifikat na području iz eksperimentalne iskustvene traumaterapije i u kontinuiranoj superviziji s dr. Kate Hudgins.

“Vjerujem da je svaki problem rješiv, ako osoba izabere riješiti ga. Svi ljudi imaju kapacitet da slobodno misle, osjećaju i čine. U vremenima osobnih kriza, može nam se učiniti da nam neki od ovih kapaciteta nedostaju. U svojoj terapijskoj praksi, pomažem klijentima da povećaju razumijevanje svojih problema te postanu svjesniji svojih emocija i potreba, kako bi uspostavili red u kaosu u kojem su se našli. Do sada sam najčešće radila s temama životnih kriza, obiteljskih problema, nezadovoljstva sobom i svojim odnosima s drugim ljudima, poteškoćama u partnerskim odnosima, strahovima i paničnim napadima, poteškoćama u donošenju odluka i dovršavanju započetih poslova. Važno je znati da ne moramo sve sami. Spoznaja da nismo sami u svom jedinstvenom problemu, donosi olakšanje. Uz podršku, strpljenje i predanost, moji klijenti dobijaju mogućnost identificirati i preispitati obrasce razmišljanja, osjećanja i ponašanja.